Gezien de ontwikkelingen van het COVID-19 virus, is Gundogs Passion tot aan de start van het nieuwe seizoen jaar 2021 terughoudend met het organiseren van nog nieuwe cursusblokken in de winterperiode.

 

De bestaande cursisten hebben voorrang gekregen op deze trainingen, en er zal alleen nog intake-training plaatsvinden voor nieuwe cursisten voor het seizoen 2021.

 

Uiteraard blijven we wel beschikbaar voor specifieke trainingen en privé-training, vraag naar de mogelijkheden hieromtrent.

 

 Nickey Nevill van Het Land van Loon is officieel Internationaal veldwerkkampioen, erg trots op deze prestatie!!

 

Vandaag de bevestiging ontvangen dat ik geslaagd ben voor alle modules, dus vanaf vandaag....

 

gediplomeerd Kynologisch Instructeur!!

 

Helemaal happy met het behaalde diploma, en vooral ontzettend veel bijgeleerd over het wel en wee wat men hond noemt.


Winnaar Theo Brons trofee

Vandaag de laatste wedstrijd in Nederland gelopen voor dit seizoen, in Tholen.

Zijn run bleek, de beste run te zijn van deze dag uit een deelnemersveld van 13 hondjes, en met een 1 ZG, en de gewerenprijs, en de Theo Brons prijs, mocht ik huiswaarts keren.

 

Vooral op de laatste ben ik erg onder de indruk, dit is namelijk de jaarprijs voor de meest constante springer over minimaal 4 wedstrijden, en met 2x een 1U een 1 ZG en een 3U had ik hierdoor wel de meeste punten vergaard, helaas niet voldoende voor titel Nederlands veldwerkkampioen met jaartal, vanwege het feit dat er bij mijn kwalificaties geen CAC of reserve CAC zat, zodoende ging de prijs naar mijn concurrent.

Om terug te kijken op dit seizoen, een MEGA!!! jaar voor Nickey, nu pas ruim 2½ jaar oud, en dan al dit mogen bereiken, is een dikke verdiende kers op de taart!!!! Ik ben supertrots op hem!!!